فکر کنم 3-4 سال پیش بود این رو سمبل کردم.
اون زمان یکی از صحنههای اعدام بازی اساسین کرید رو در نظر گرفته بودم و خب تا امروز هم اسم نداشت دیگه گفتم اینجا میذارمش یه اسمی هم براش انتخاب کنیم
یادم نیست به چه برنامهای این رو تولید کردم. فقط هر وقت که موسیقی رو پلی میکنم یادم میاد موقع ساختنش چه چیزی رو تصور میکردم.
دیگه جوان بودیم، خام و بیکار!!!
Amirhossein
:))
طبلها نواخته میشوند و یک اساسین را برای اعدام به سمت چوبه دار میبرند. بعد اساسینهای دیگه رو میدیدم که بین جمعیت خودشون رو قایم کرده بودن هر کدوم با سلاحهای مخصوص خودشون. نگاههای جدی که خودشون رو دارند به سمت دار نزدیک میکنند. به همین منظور یه صدای ریز و سریع اضافه کردم که مثل قدمهای اونا باشه. وقتی که اساسین رو سمت چوبهدار میبرند صدای مرموز و پس از اون صدای همگانی انسانها میاد که یه آوای طولانی سر میدهند. کشیش موعضه میکنه؛ در این حین اون صدای قدمهای ریز رو قطع نکردم. بعدش یک ریتم تندتر رو اصلی قرار دادم که در این حالت بر خلاف قبلی دیگه پنهان به دار نزدیک نمیشند. علنا اساسینها برای نجات هم کیش خودشون دارند به سمت چوبه دار نزدیک میشند. بعدش که برای نبردشون صدا اضافه کردم که خب نوشتن جزئیات جنگشون حوصله خواننده رو سر میبره. پس از اون هم فرار با اسبها و جنگ روی اسبها هست که با کمان و شمشیر میجنگند و در نهایت خودشون نجات داده و با اسبسواری در افق محو میشوند. :))
پسوردش هم AHS گذاشتم.